Seuraa Tamro Oyj

Kai Kaasalainen: Katsomme luottavaisesti tulevaisuuteen

Blogikirjoitus   •   Touko 13, 2020 15:59 EEST

Toukokuun 15. vuonna 1895 neljä apteekkaria ja perustajajäsentä allekirjoittivat yhtiösopimuksen. Syntyi Tampereen Rohdoskauppayhtiö.

Juhlistamme tänä vuonna Tamron 125-vuotisen taipaleen merkkipäivää.

Tälle pitkälle ajanjaksolle mahtuu monivaiheista historiaa. Yhtiön matka alkoi pienimuotoisesta rohdoskaupasta, eteni lääkkeiden tukkukaupaksi ja tytäryhtiön kautta jopa lääkkeiden valmistajaksi. Yhtiö on vuosien varrella kasvanut niin orgaanisesti kuin myös lukuisin yritysostoin ja fuusioin. Kasvun ja kansainvälistymisen vaiheessa Tamrosta tuli pörssiyritys ja monikansallinen konserni, joka siirtyi lopulta osaksi PHOENIX-perheyhtiötä.

Tamro on aina osoittanut olevansa muuntautumiskykyinen ja kehittyvä yritys. Tänään, toukokuussa 2020, olemme Suomen johtava lääketukkukauppa lähes 60% markkinaosuudella. Sen lisäksi olemme strategiamme mukaisesti hyvässä vauhdissa, ja vahvassa kasvussa, matkallamme koko terveyden arvoketjun palveluiden tarjoajaksi.

Historia ja nykyisyys kohtaavat katsoessamme tulevaisuuteen. On tärkeää ymmärtää, että kaikki uusi rakennetaan jo aiemmin pohjustetulle perustalle. Tamron menestys pohjautuu kaikkeen siihen ansiokkaaseen työhön, jota niin monet tamrolaiset ovat tehneet tämän 125-vuotisen historian aikana. Jokaisen työpanos on ollut ja on edelleen tärkeää.

Viime vuosina Tamro on uudistetun strategiansa mukaisesti edennyt hyvällä rytmillä kohti visiota, jossa olemme koko terveyden arvoketjun laaja-alainen palveluntarjoaja. Tämä terveyden arvoketju alkaa tutkimustoiminnasta, jonka tavoitteena on löytää uusia, parempia ja tehokkaampia hoitomuotoja ja ennaltaehkäistä sairauksia. Arvoketjun loppupäässä on se suomalainen potilas ja tavallinen ihminen, jonka terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen kaikki tähtää.

Rakennamme määrätietoisesti palvelutarjoamaamme myös tytäryhtiöidemme kautta: Medaffconin palvelut tukevat niin lääkeyrityksiä kuin enenevässä määrin myös julkista sektoria, Pharmac Finland on vakiinnuttanut asemansa Suomen johtavana toimijana lääkkeiden annosjakelussa ja innovatiivinen Olo-apteekkiketju palvelee asiakkaitaan kasvavana terveyden lähipalveluiden tarjoajana.

Lisäksi Tamron oma palvelutarjoama kasvaa hyvällä vauhdilla ja panostamme siihen voimakkaasti. Hyödynnämme aiempia innovaatioita ja rakennamme niiden päälle uutta arvoa ja toteutamme täysin uusia palveluita tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Etenemme myös kotihoidon ja hoitokotien terveydenhuollon kehittämisessä Smila-hoivapalvelutarjoamamme kautta.

Viime kädessä kaikki on kiinni ihmisistä. Meistä jokaisesta tamrolaisesta ja vahvasta sitoutumisesta työhömme. Työllämme on merkitystä: Luomme terveyttä ja hyvinvointia sekä elinvoimaisempia vuosia.

Katsomme luottavaisesti tulevaisuuteen. Jatkamme määrätietoisesti työtä suomalaisten terveyden ja hyvinvoinnin hyväksi. 

Onnea 125-vuotias Tamro!

Kai Kaasalainen, toimitusjohtaja

Tamro Oyj

Kommentit (1)

    Lämpimät onnittelut kaikille tarmoralaisille. Jatkakaa edelleen merkityksellistä työtänne isolla Tarmolla ja Sydämellä.

    - Markku Juhola - 2020-05-15 09:24 EEST

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.