Seuraa Tamro Oyj

Tamro palvelee terveystuotekauppaa – luonnonmukaisuudesta tullut pysyvä trendi

Blogikirjoitus   •   Syys 07, 2017 14:36 EEST

Joensuulaisen terveystuotekauppa ECOteekin henkilöstöä

Tamro tarjoaa terveys- ja hyvinvointituotteiden valmistajille apteekkien ja sairaaloiden lisäksi myös kaikki vähittäiskaupan jakelukanavat. Terveys- ja hyvinvointituotteiden kysyntä kasvaa, ja kuluttajien erilaistuviin tarpeisiin vastaavat myös terveystuotekaupat. Luonnonmukaisuudesta on tullut jo pysyvä trendi, ja tuotteita halutaan ostaa palvelevasta myymälästä.

Yksi Tamron pitkäaikaisista asiakkaista on joensuulainen terveystuotekauppa ECOteekki, joka palvelee kuluttajia yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella. Kahta myymälää ja juuri avattua verkkokauppaa pyörittävän perheyrityksen kauppiaina toimivat Maria ja Niko Korhonen.

Kauppiaat huomioivat myymälöissään asiakaskunnan vaihtelevatkin tarpeet: osa asiakkaista on asioinut myymälässä alusta alkaen, ja oman ulottuvuutensa kysyntään tuovat aktiivisen yliopistokaupungin opiskelijat ja lapsiperheet. Palvelun, kanta-asiakasjärjestelmän ja tuotevalikoiman vuoksi asioille tullaan kauempaakin, ja hypermarketin yhteydessä palvelevasta kaupasta ostoksia tehdään kerralla reilusti.

- Samalla kun terveystuoteala on kehittynyt yhä kilpaillummaksi, on tuotteiden tarjonta kasvanut valtavasti. Valikoimamme ja laadun perustana ovat luotettavien toimittajien tuotteet. Nyt kasvavat erityisesti luonnonmukaisten tuotteiden, kuten luomuruuan ja luonnonkosmetiikan tuoteryhmät, kauppiaat tiivistävät.

Hyvä palvelu onkin verkkokaupan lisäksi oleellinen toiminnan laajentamisen edellytys. Joensuulaiskauppiaat ovat hyvillään, että erityisesti nuoria kiinnostavat terveelliset elämäntavat ja luonnonmukainen ruoka.

- Vahvuutemme on pitkän toiminnan myötä saavutettu luotettavuus terveystuotteiden osaajana. Asiakkaat arvostavat laadukasta ja laajaa valikoimaa. Asiantuntijuuden parhaan mahdollisen tason ylläpitämiseksi henkilökuntamme myös kouluttautuu säännöllisesti, kauppiaat jatkavat.

Tamron asiakas jo yli 30 vuoden ajan

Tamro on toimittanut ECOteekkiin tuotteita koko myymälän toiminnan ajan, ja näkyy kauppiaiden arjessa säännöllisinä tuotelähetyksinä. Sähköinen TamroOnline-tilaaminen on tilauksista vastaavalle Marialle mieluisinta, sillä tilauksia voi tehdä mihin kellonaikaan tahansa. Tärkeimpänä Tamron ominaisuutena kauppiaat pitävät toimitusvarmuutta, ja tarpeen tullen asiakaspalvelu auttaa sujuvasti puhelimitse. 

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.