Seuraa Tamro Oyj

Anni Svala aloittanut Tamron laatujohtajana

Uutinen   •   Joulu 13, 2019 07:59 EET

Proviisori Anni Svala on aloittanut Tamron laatujohtajana 9.12.2019. Svala siirtyi Tamroon lääkeyhtiö Biocodex Nordicsin Head of Regulatory Affairs -tehtävästä.

Anni Svala on tehnyt työuransa lääketeollisuuden eri sektoreilla. Hänen asiantuntemuksensa on keskittynyt erityisesti lääkkeiden laatuun hyvän jakelutavan näkökulmasta, ja hän on toiminut usean eri lääkeyrityksen vastuunalaisena johtajana. Lisäksi Svalalla on monen vuoden työkokemus lääkkeiden myyntilupatehtävistä.

Farmasian alan vaikuttamis- ja edunvalvontatyö ovat lähellä Svalan sydäntä. Tällä hetkellä Svala toimii muun muassa teollisuusfarmasistien kansainvälisessä edunvalvontaorganisaatiossa ”European Industrial Pharmacists Group:ssa” (EIPG).

”Tamron laatutiimin asiantuntijat tunnetaan lääkealalla erittäin hyvin ja heidän osaamistaan arvostetaan suuresti. On kunnia olla osa tätä huippuammattilaisten tiimiä ja kehittää asioita edelleen yhdessä eteenpäin. Lääkeala arvostaa Tamron laatua, luotettavuutta ja positiivista asennetta, jolla yhteistyötä tehdään sitoutuneesti. Laatu rakentuukin yhteisen tekemisen ja toiminnan kautta, eikä ole koskaan valmis vaan elää ajassa ja kehittyy”, kertoo Svala.

”Toivotamme lääkealan monipuolisen osaajan tervetulleeksi Tamroon, kehittämään edelleen tinkimätöntä laatutyötämme suomalaisten potilaiden hyväksi”, iloitsee toimitusjohtaja Kai Kaasalainen

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.