Seuraa Tamro Oyj

Heikki Koski aloittaa Tamron palveluliiketoiminta- ja kehitysjohtajana

Uutinen   •   Touko 20, 2020 12:11 EEST

Heikki Koski on nimitetty Tamron palveluliiketoiminta- ja kehitysjohtajaksi sekä Tamron johtoryhmän jäseneksi. Hän vastaa palveluliiketoiminnan johtamisesta, tuloksesta ja strategisesta kehittämisestä. Hänen vastuualueelleen kuuluvat myös Medaffcon-tytäryhtiön ja Health Technology -yksikön liiketoiminnot. Koski aloittaa tehtävässään elokuun alussa.

Koskella on runsaasti kokemusta asiakaskokemuksen johtamisesta, myynnistä ja asiakkuudenhallinnasta sekä digitalisaation hyödyntämisestä liiketoiminnan kehityksessä. Tamroon hän siirtyy Finavian johdosta, missä hän on viimeisen kuuden vuoden ajan toiminut eri johtotehtävissä Helsinki-Vantaan lentoasemalla.

– Tamron palveluliiketoimintaa on viety hienosti eteenpäin. Ideoita, asiakasarvoa ja tamrolaisten vahvaa kokemusta yhdistäen meillä on erinomaiset mahdollisuudet saada yhdessä merkittävää kasvua aikaiseksi. Uskon, että pystyn niin työkokemukseni myötä kuin uteliaasti ja kokeilevasti uusiin kasvumahdollisuuksiin suhtautuvana ihmisenä tuomaan uutta näkökulmaa peliin rakentaessamme Tamron tulevaisuutta. Odotan innolla uusia tehtäviä ja yhteistyötä kaikkien tamrolaisten sekä asiakkaiden ja kumppanien kanssa, Koski sanoo.

Palveluliiketoiminta- ja kehitysjohtajan tehtävä on Tamrolla uusi, ja se liittyy vahvasti Tamron strategiseen tavoitteeseen kasvaa laaja-alaiseksi terveydenhuollon palvelutarjoajaksi ja PHOENIX-konsernin osaamiskeskukseksi.

– On ilo saada Heikki johtamaan palveluliiketoimintamme uutta voimakasta kasvuvaihetta ja tuomaan tuoretta näkökulmaa kehittämistoimintaamme. Vaikka Tamro täyttää tänä vuonna kunniakkaat 125 vuotta, tavoitteenamme on olla terveysalan innovatiivisin, asiakaslähtöisin ja ketterin toimija, jonka liiketoiminta perustuu aidon arvon tuottamiseen asiakkaillemme sekä pitkäjänteiseen ja hyvään tuloksentekokykyyn. Olemme tässä jo hyvässä vauhdissa ja saavuttaneet nyt uuden kasvuportaan, jolloin on aika vahvistaa palvelu- ja kehitysorganisaatiomme kyvykkyyksiä ja tuoda tämä uusi rooli osaksi Tamro Suomen johtoryhmää, Tamron toimitusjohtaja Kai Kaasalainen toteaa.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.