Seuraa Tamro Oyj

Kesätöissä Tamrossa: "Jokainen päivä on laatupäivä!"

Uutinen   •   Kesä 22, 2016 12:18 EEST

Kesätyöntekijöitä Tamron logistiikkakeskuksesta Tampereelta

Tamro on palkannut tänä kesänä lähes 40 kesätyöntekijää Vantaalle ja Tampereelle. Kesätyöntekijät työskentelevät logistiikkakeskuksissa, asiakaspalvelussa, talousosastolla, IT-osastolla ja materiaalihallinnossa. Tamro on saanut kesätyöntekijöiltään kiitosta hyvästä perehdytyksestä ja työpaikan mukavasta fiiliksestä.

Tamro on toista kertaa mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Kampanjan avulla on mahdollista tehdä näkyväksi omille työntekijöille ja ulospäin se, että Tamro tarjoaa kunnon kesätyötä nuorille ja siten mahdollisuuden tutustua työelämään ja mahdollisesti omaan tulevaan toimialaan.

”Tamrossa hoidetaan rekrytointiprosessi mahdollisimman hyvin alusta loppuun asti, työsopimukset tehdään aina kirjallisesti ja työtehtäviin annetaan hyvä perehdytys. Näin toimitaan ilman erillistä kampanjaakin, mutta sen kautta voimme osoittaa olevamme vastuullinen ja luotettava työnantaja”, kertoo Tamron henkilöstöjohtaja Jenni Kosonen.

Kesätyöntekijät auttavat omalta osaltaan Tamroa ylläpitämään toimintaansa ja asiakaspalveluaan hyvänä myös lomakauden aikana. Suurin merkitys kesätyöntekijöillä on Tampereen logistiikkakeskuksessa. Sinne on välttämätöntä palkata riittävästi työvoimaa, jotta Tamron lääkejakelu ja hyvinvointia tukevien tuotteiden toimitukset sujuvat yhtä luotettavasti ja nopeasti kuin muulloinkin.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.