Seuraa Tamro Oyj

Tamro panostaa lääkkeiden kylmäketjun kehittämiseen

Uutinen   •   Tammi 16, 2017 12:00 EET

Uuden sukupolven teknologiaa hyödyntävä Tamron kylmälaatikko on väristään huolimatta vihreä.

Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja Tamro ottaa lääkkeiden kylmätoimituksissa käyttöön uuden sukupolven teknologiaa hyödyntävän kylmälaatikon. Ensimmäiset asiakastoimitukset uusilla kylmälaatikoilla lähtevät liikkeelle maanantaina 16.1.2017.

- Kylmälaatikon uudistaminen nostaa lääkkeiden kylmäketjun tasoa huomattavasti. Asiakkaillemme kylmäketjun kehittäminen näkyy siten, että kylmätoimitukset ovat mahdollisia myös yhden arkipyhän jälkeisenä päivänä. Kylmälaatikon sisälämpötila säilyy vaadituissa rajoissa (+2 - +8 astetta) pidempään kuin aikaisemmin, vähintään 48 tuntia, sanoo Tamron logistiikkajohtaja Aki Koskinen.

Kylmäketjun kehittäminen on tehty Tamrossa ympäristövastuullisuus huomioiden. Kylmälaatikon kylmäelementit ovat uutta teknologiaa, jonka ansiosta kylmäelementtejä ei tarvitse jäädyttää pakkaselle. Tämä vähentää merkittävästi energian kulutusta käsittelyprosessissa.

- Laatu on yksi toimintamme kulmakivistä ja panostamme siihen jatkuvasti. Kylmälaatikoiden uusimisessa olemme keskittyneet laadukkaaseen teknologiaan, hyvään asiakaskokemukseen ja ympäristövastuullisuuteen, Koskinen kertoo.

Lisätietoja:

Tamro Oyj

Aki Koskinen, logistiikkajohtaja

aki.koskinen@tamro.com, p. 040 553 1146

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.