Seuraa Tamro Oyj

Ainutlaatuinen tietopankki edistää yksilöllistettyä syövänhoitoa

Lehdistötiedote   •   Huhti 12, 2018 09:09 EEST

Tamron tytäryhtiö, lääkealan ja terveydenhuollon tieteelliseen tutkimukseen erikoistunut Medaffcon on koonnut ainutlaatuisen tietopankin yksilöllistettyä syövänhoitoa edistävistä käytännöistä ja teknologioista Suomessa. Avoin verkkopalvelu löytyy osoitteesta www.futurecarefinland.fi.

Palvelu kokoaa tietoa yksilöllistetyn syövänhoidon edistyksellisimmistä käytännöistä, innovatiivisista teknologioista ja tulevaisuudesta Suomessa. Suomalaisen terveysalan tämänhetkiset panostukset genomitiedon käytön edistämiseen, koordinoituun syövän hoitoon, biopankkitutkimukseen sekä digitaalisen terveystiedon hyödyntäminen voivat mahdollistaa syöpähoitojen kehittämisen seuraavalle tasolle.

”Työmme ei pääty tähän lanseeraukseen. Hoidon ekosysteemi kehittyy Suomessa jatkuvasti, ja käynnissä on useita hankkeita ja teknologioita joilla voidaan edistää syöpähoitojen kehittymistä. Näitä aloitteita ja käytäntöjä tulee edistää myös kansainvälisesti. Future Care Finland -alustalla tuomme uusinta tietoa potilaiden, terveydenhuollon ammattilaisten ja lääketeollisuuden käyttöön. Lisäksi avaamme terveydenhuollon ammattilaisten kesken keskustelua uusista mahdollisuuksista toteuttaa yksilöllistettyä syövänhoitoa. Yksi kehitysaskel tulee olemaan hoidon vaikuttavuuden arviointi potilaista kerättävän tiedon perusteella", kuvailevat hanketta vetävät Medaffconin tieteelliset asiantuntijat Maija Wolf ja Päivikki Hemmilä.

Jatkossa Future Care Finland -sivusto palvelee myös laajemmin terveydenhuoltoa ja lääketeollisuutta eri terapia-alueilla. Tutustu sivuston avoimeen sisältöön osoitteessa www.futurecarefinland.fi

Monien sairauksien hoidon tulevaisuus on moniammatillista yhteistyötä, jossa potilasta hoidetaan yksilöllisesti, hyödyntäen jatkuvasti kertyvää tietoa potilaan terveydentilasta. Uusien käytäntöjen kehittäminen terveydenhuollon ammattilaisille, verkostoituminen sekä uusimman tiedon kerääminen ovat Medaffconin osaamista, jossa yritys on oman alansa huipulla.

Lisätiedot

Maija Wolf, tieteellinen asiantuntija, maija.wolf@medaffcon.fi, puh. 040 5720 615

Päivikki Hemmilä, tieteellinen asiantuntija, paivikki.hemmila@medaffcon.fi, puh. 045 1200 632

Tamron tytäryhtiö Medaffcon on vuodesta 2009 toiminut asiantuntijayritys, jonka ydinosaamista ovat lääke- ja terveystaloustieteellinen tutkimus sekä konsultointipalvelut lääketeollisuudelle ja terveysalalle. Medaffcon rakentaa yhteistyötä terveysalan toimijoiden kesken, ja edistää mm. hoidon vaikuttavuuden arviointia, biopankkitutkimusta sekä yksilöllistetyn syövänhoidon osaamista Suomessa ja kansainvälisesti. Lue lisää www.medaffcon.fi

Tamro Oyj

Tamro on Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja. Huolehdimme lääkkeet ja terveystuotteet laadukkaasti ja turvallisesti kuluttajien saataville kaikkialle Suomessa.

Tamro on yhdistäjä, joka nivoo terveystoimialan eri toimijat yhteen ja luo pohjan terveystoimialan yhteiselle kehitykselle. Kehitämme suomalaista terveydenhuoltoa ja suomalaisten hyvinvointia tarmolla ja sydämellä. Tamro Oyj kuuluu PHOENIX-konserniin, joka on Euroopan johtava terveystoimialan palveluiden tuottaja.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.