Seuraa Tamro Oyj

Aivoliitto ja Nightingale Health palkittiin Health Awards 2018 -kilpailussa

Lehdistötiedote   •   Tammi 25, 2018 17:33 EET

Tamron järjestämän Health Awards 2018 -kilpailun voittajat on valittu. Tuomaristo äänesti Vuoden Terveysteoksi Aivoliiton Korvaamaton kovalevy -verenpainekampanjan. Vuoden Terveysinnovaatioksi valittiin Nightingale Health Oy:n veritesti sydän- ja verisuonitautien ennaltaehkäisyyn. Kilpailu palkitsee suomalaisten terveyttä vaikuttavasti lisännyttä työtä, ja nostaa esiin lupaavia innovaatioita. Molemmat voittajat vastaanottivat 5 000 euron rahapalkinnon.

Tuomaristo perusteli Aivoliiton verenpainekampanjan valintaa:

Tietoisuuden lisääminen aivoterveyden ja kohonneen verenpaineen yhteydestä oli puhutteleva oivallus. Itsensä mittaaminen on osa tulevaisuuden terveydenhuoltoa, ja sen laajentaminen kansalaisten keskuudessa on olennaista vakavien terveyshaittojen ennaltaehkäisemisessä.”

Nightingale Health Oy:n veritestin valinnassa tuomaristo vaikuttui testin personoidusta ja ennaltaehkäisevästä näkökulmasta, jolla voidaan tunnistaa alttius sairastumiseen jo etukäteen.

Tuomaristo valitsi voittajat yli 50 kilpailuehdotuksen joukosta. Ehdotuksia arvioi laaja-alainen terveysammattilaisten joukko: ravitsemustieteilijä ja lihavuustutkija Patrik Borg, HealthSPA ry:n projektipäällikkö Raisamiina Rimpelä, Sitran Uudistumiskyky-teeman johtaja Antti Kivelä, Suomen Apteekkariliiton yhteiskuntasuhdejohtaja Hanna Kuntsi, Helsingin yliopiston Yliopistopalvelut-yksikön asiantuntija Tero Oinonen, Suomen Lääkäriliiton politiikkatoimialan johtaja Heikki Pärnänen ja Lääketeollisuus ry:n lääkepoliittinen johtaja Sirpa Rinta. Tuomariston puheenjohtajana ilman äänivaltaa toimi Tamron toimitusjohtaja Kai Kaasalainen.

Vuoden Terveysteko –kategoriassa voittaja valittiin kolmen finalistin joukosta:

  • Kasvisten syönnistä kivaa, Satokausikalenteri
  • Korvaamaton kovalevy -verenpainekampanja, Aivoliiton Yksi Elämä -hankkeet
  • Senioreille elämänlaatua – Seela, Laura Joutsen


Vuoden terveysinnovaatio -voitosta kilpailivat finalistit:

  • Babyfit – Hyvinvoinnin nettineuvola, Babyfit
  • Keskusteleva terveysrobotti & digineuvola, Kuura Health
  • Veritesti sydän- ja verisuonitautien ennaltaehkäisyyn, Nightingale Health


TIETOA VOITTAJISTA

Korvaamaton kovalevy –verenpainekampanja, Aivoliiton Yksi elämä –hankkeet

Veritesti sydän- ja verisuonitautien ennaltaehkäisyyn, Nightingale Health

Lisätietoja

Hanne Bergholm, markkinoinnin ja viestinnän päällikkö, hanne.bergholm@tamro.com
puh. 040 837 0136

www.healthawards.fi Twitter: @HealthAwardsFI ja #healthawardsfi YouTube: Health Awards Finland

Tamro Oyj

Tamro on Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja. Huolehdimme lääkkeet ja terveystuotteet laadukkaasti ja turvallisesti kuluttajien saataville kaikkialle Suomessa.

Tamro on yhdistäjä, joka nivoo terveystoimialan eri toimijat yhteen ja luo pohjan terveystoimialan yhteiselle kehitykselle. Kehitämme suomalaista terveydenhuoltoa ja suomalaisten hyvinvointia tarmolla ja sydämellä. Tamro Oyj kuuluu PHOENIX-konserniin, joka on Euroopan johtava terveystoimialan palveluiden tuottaja.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.