Seuraa Tamro Oyj

Health Awards 2019 –tuomaristossa terveysalan merkittäviä vauhdittajia

Lehdistötiedote   •   Marras 12, 2018 09:32 EET

Health Awards on vuosittain jaettava tunnustus Suomen terveysalan huippusaavutuksille ja niiden tekijöille. 5 000 euron palkinnot jaetaan Vuoden Terveysteolle ja Vuoden Terveysinnovaatiolle. Molempien sarjojen kilpailuehdokkaita arvioi Tamron yhteistyökumppaneista ja asiantuntijoista koostuva tuomaristo, joka tuo työskentelyyn laaja-alaista näkemystä terveyden edistämisestä ja alan tulevaisuudesta.

Health Awards 2019 –tuomaristossa kilpailuehdokkaita arvioivat:

Tamron toimitusjohtaja Kai Kaasalainen toimii tuomariston puheenjohtajana ilman äänivaltaa. Palkitseminen on yksi Tamron keinoista vauhdittaa alan menestystä, ja auttaa hyväksi havaittujen toimintamallien levittämisessä. Voittajien valinnassa painotetaan teon tai innovaation vaikutusta suomalaisten elämään, terveyteen ja hyvinvointiin.

- Ikääntyvä Suomi tarvitsee jokaisen terveyttä parantavan ja sairautta ennaltaehkäisevän ratkaisun käyttöön mahdollisimman pian, perustelee palkitsemisen tärkeyttä Antti Merilehto.

- Sosiaali- ja terveysalan keskustelu keskittyy hyvin usein siihen liittyviin haasteisiin. Tämän kaltaisella palkitsemisella katseemme kääntyvät kaikkiin niihin hienoihin ratkaisuihin, joilla haasteisiin on lähdetty tarttumaan, jatkaa Sanna Lauslahti.

Health Awards -tuomariston esittelysivulla lisää tuomariston näkemyksiä terveysalasta, ja myös tuomaristoa innoittaneita esikuvia.

Molempien kategorioiden kolme finalistia julkistetaan joulukuussa. Voittajat palkitaan Health Awards & Foresight Forum –tilaisuudessa 24.1.2019. Tamron kumppaneita Health Awards –kilpailussa ovat Suomen Apteekkariliitto, Lääketeollisuus ry, Sitra ja Upgrared ry.

Lisätietoja

Hanne Bergholm, markkinoinnin ja viestinnän päällikkö, hanne.bergholm@tamro.com, puh. 040 837 0136

Tamro Oyj

Tamro on Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja. Huolehdimme lääkkeet ja terveystuotteet laadukkaasti ja turvallisesti kuluttajien saataville kaikkialle Suomessa.

Tamro on yhdistäjä, joka nivoo terveystoimialan eri toimijat yhteen ja luo pohjan terveystoimialan yhteiselle kehitykselle. Kehitämme suomalaista terveydenhuoltoa ja suomalaisten hyvinvointia tarmolla ja sydämellä. Tamro Oyj kuuluu PHOENIX-konserniin, joka on Euroopan johtava terveystoimialan palveluiden tuottaja.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.