Seuraa Tamro Oyj

Health Awards & Foresight Forum 2016 tilaisuudessa Helsingin Pörssitalossa palkittiin tänään Vuoden Terveysteko ja Vuoden Terveysinnovaatio

Lehdistötiedote   •   Tammi 29, 2016 18:30 EET

Vuoden Terveysinnovaatio 2016 -kategorian voittaja Noona Health Care.

Health Awards & Foresight Forum 2016 tilaisuudessa Helsingin Pörssitalossa palkittiin tänään Vuoden Terveysteko ja Vuoden Terveysinnovaatio.

Vuoden Terveysteko –kategoriassa voittajaksi valittiin Jonna-Carita Kannisen MedFactor, joka tarjoaa lääkehoidon arviointi- ja konsultointipalveluja yksityisen ja julkisen sektorin yrityksille. MedFactor on tehnyt yli 700 lääkehoidon arviointia Kuopiossa.

Vuoden Terveysteko –kategorian muut finalistit olivat Oulun Seudun Muistiyhdistyksen #MuistiMike-työväline sekä Viestintä- ja markkinointitoimisto Myy Euromelanooma 2015 –kampanjallaan.

Vuoden Terveysinnovaatio –kategoriassa voittajaksi valittiin Jani Ahonalan luotsaama Noona Healthcare, joka on kehittänyt yhdessä HUS:n syöpäklinikan kanssa mobiilipalvelun rintasyöpäpotilaiden jälkiseurantaan.

Vuoden Terveysinnovaatio –kategoriassa kolmen parhaan joukkoon pääsivät VTT:n Kasvuseula.fi sekä Hanna-Mari Ohrimovitschin lasta sairaalaan tuloon valmistava Päiki Pörriäinen –mobiilipeli.

Suomalaisen terveyden ja hyvinvoinnin asialla

- Voittajien valinnassa painotimme erityisesti terveysteon ja terveysinnovaation vaikutuksia tavallisen kansalaisen elämään, terveyteen ja hyvinvointiin. Molemmat voittajat täyttivät nämä kriteerit ja vakuuttivat tuomariston, sanoo tuomariston jäsen, Suomen Lääkäriliitto ry:n toiminnanjohtaja Heikki Pälve.

Health Awards -palkintotuomaristoon kuuluivat Pälven lisäksi Rinnakkaislääketeollisuus ry:n toiminnanjohtaja Heikki Bothas, Suomen Apteekkariliitto ry:n hallituksen jäsen Risto Kanerva, Lääketeollisuus ry:n toimitusjohtaja Jussi Merikallio, Yliopiston Apteekin toimitusjohtaja Jukka Niemi, Helsingin yliopiston strategisen markkinoinnin ja johtamisen professori Petri Parvinen sekä viestintätoimisto Cocommsin toimitusjohtaja Johanna Markkanen.

Palkintotilaisuutta ennen järjestetyssä Foresight Forum -tulevaisuusseminaarissa käsiteltiin alan tulevaisuuden näkymiä tasokkaiden esitysten ja paneelikeskustelun avulla. Tapahtumassa puhuivat muun muassa tulevaisuutta luotaava Risto Linturi, IBM Watson -vaikuttaja Amer Fasihi sekä teknologia-asiantuntija, tietokirjailija ja kasvuyrittäjä Teemu Arina.

-Tapahtuman tavoite on tuoda eri sidosryhmiä yhteen ainutlaatuisella tavalla ja luoda foorumi kantaaottavalle keskustelulle terveys- ja hyvinvointialan tulevaisuudesta. Onnistuimme tässä tavoitteessa erinomaisesti, sanoo Tamron toimitusjohtaja Kai Kaasalainen.

Health Awards & Foresight Forum 2016 –tilaisuuden pääjärjestäjänä on toiminut Tamro, joka on tehnyt jo 120 vuotta työtä suomalaisen terveyden ja hyvinvoinnin puolesta. Yhteistyössä ovat olleet mukana IBM Suomi Oy, Lääketeollisuus ry, Novartis Finland Oy, Rinnakkaislääketeollisuus ry, Suomen Lääkäriliitto, Suomen Apteekkariliitto ry ja Yliopiston Apteekki.

Tamro Oyj

Tamro on johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja Suomessa. Suomalaisessa hyvinvoinnin ketjussa Tamrolla on tärkeä rooli: huolehdimme, että apteekit, sairaalat ja muut terveydenhuollon palvelupisteet saavat tarvitsemansa lääkkeet ja muut tuotteet nopeasti ja luotettavasti. Tamro toimii Vantaan Tamrotalossa ja Tampereella. Tamro kuuluu PHOENIX-konserniin, joka on Euroopan johtava lääkejakelija.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.