Seuraa Tamro Oyj

Merkittävä parannus aurinkotuotteiden käyttöön innovatiivisen Be3-aurinkosarjan myötä

Lehdistötiedote   •   Huhti 19, 2017 15:23 EEST

Tamro ja italialainen Cosmetics & Beauty srl ovat solmineet yhteistyösopimukseen tavoitteena tuoda uusi innovatiivinen Be3-aurinkosarja Suomeen. Sarjan tuotteet tarjoavat kolme eri suojakerrointa levityskertojen myötä. Tuotteita tullaan myymään apteekeissa ja Sokos-tavarataloissa. Myynti alkaa huhtikuussa.

Italiassa valmistetut uudenlaiset Be3 Sun Protection Progressive Spray 20/30/50- ja Be3 Sun Protection 50/50+/50++ -aurinkosuojat sisältävät progressiivisen aurinkosuojan: yhdellä tuotteella voi saada kolme eri suojakerrointa lisäämällä tuotteen levityskertoja kunkin yksilöllisen tarpeen mukaan. Aurinkosuojat antavat ensimmäisellä suihkautuskerroksella alimman tuotteessa mainitun suojan, mutta kun tuotetta lisää välittömästi uuden kerroksen, suojakerroin nousee seuraavalle portaalle.

Sarjaan kuuluvat myös auringonoton jälkeen käytettävä spray sekä helppokäyttöinen itseruskettava suihke. Kaikki Be3 -tuotteet ovat dermatologisesti testattuja, eivätkä ne sisällä nikkeliä tai parabeeneja.

- Be3-aurinkotuotesarja lanseerattiin kesällä 2016 Italiassa, Espanjassa ja Venäjällä suurella menestyksellä. Keväällä 2017 tuotesarja lanseerataan noin 20 maassa samanaikaisesti. Kumppanoituminen Tamron kanssa oli meille loistava ratkaisu. Lanseerattaessa tuotesarjaa useassa maassa samanaikaisesti on tärkeää, että paikallisella yhteistyökumppanilla on vahva näkemys lokaalista markkinasta sekä valmiit verkostot tuotteen myyntiä ja markkinointia varten, toteaa toimitusjohtaja Fabio Durighel Cosmetics & Beauty srl:stä.

- Olemme Tamrolla innostuneita uudenlaisen aurinkosarjan tuomisesta Suomen apteekkeihin ja Sokos-tavarataloihin. Tuotesarja tarjoaa merkittävän parannuksen aurinkotuotteiden käyttökokemukseen niin aurinkosuojissa kuin itseruskettavissa aurinkotuotteissa. Cosmetics & Beauty srl:n pitkä kokemus aurinkotuotteista näkyy innovatiivisen tuotesarjan kehityksessä, kertoo Tamron tuoteryhmähallinnan päällikkö Eric Korpi.


Lisätietoja:
tuoteryhmähallinnan päällikkö Eric Korpi, eric.korpi@tamro.com

Tamro Oyj

Tamro on Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja. Huolehdimme lääkkeet ja terveystuotteet laadukkaasti ja turvallisesti kuluttajien saataville kaikkialle Suomessa.

Tamro on yhdistäjä, joka nivoo terveystoimialan eri toimijat yhteen ja luo pohjan terveystoimialan yhteiselle kehitykselle. Kehitämme suomalaista terveydenhuoltoa ja suomalaisten hyvinvointia tarmolla ja sydämellä. Tamro Oyj kuuluu PHOENIX-konserniin, joka on Euroopan johtava terveystoimialan palveluiden tuottaja.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.