Seuraa Tamro Oyj

Rochen tuotteet siirtyvät Tamron jakeluun

Lehdistötiedote   •   Joulu 14, 2017 13:05 EET

Syövän hoitoon, alkuperäislääkkeisiin ja yksilölliseen terveydenhoitoon erikoistunut, Suomen lääkemarkkinoiden kolmanneksi suurin lääkeyritys Roche ja lääkkeiden sekä terveystuotteiden jakelija ja palveluntarjoaja Tamro ovat sopineet yhteistyön käynnistämisestä. Monivuotinen sopimus koskee sekä Rochen lääkkeiden että kliinisten tutkimustuotteiden varastointia ja jakelua Suomessa. Jakelu siirtyy Tamrolle vuoden 2018 alusta.

”Olemme erittäin iloisia yhteistyön aloittamisesta Tamron kanssa. Yhtenä suurimmista lääkealan toimijoista Suomessa meille on hyvin tärkeää, että lääkkeemme toimitetaan apteekkeihin ja sairaaloihin luotettavasti ja turvallisesti. Tärkein yhteistyön tavoite on edistää suomalaisten potilaiden hyvinvointia ja saattaa Rochen käänteentekevät lääkkeet nopeasti potilaiden käyttöön”, kertoo Roche Oy:n toimitusjohtaja Maturin Tchoumi.

”Tehtävämme on varmistaa lääkehuoltoa lääkkeiden luotettavalla jakelulla apteekeille ja sairaaloihin. Olemme erittäin innostuneita voidessamme aloittaa yhteistyön Rochen kanssa,” kertoo Tamron toimitusjohtaja Kai Kaasalainen.

Roche on syövän hoitoon erikoistunut alkuperäislääkkeitä kehittävä lääkeyritys, ja Lääketeollisuus ry:n tilastoinnin mukaan kolmanneksi suurin Suomessa toimiva lääkeyritys.

Lisätietoja

Kai Kaasalainen, toimitusjohtaja, kai.kaasalainen@tamro.com puh. 040 589 8246

Sofia Suvila, Public Policy Manager, Roche Oy, sofia.suvila@roche.com puh. 044 307 1216 

Tamro Oyj

Tamro on Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja. Huolehdimme lääkkeet ja terveystuotteet laadukkaasti ja turvallisesti kuluttajien saataville kaikkialle Suomessa.

Tamro on yhdistäjä, joka nivoo terveystoimialan eri toimijat yhteen ja luo pohjan terveystoimialan yhteiselle kehitykselle. Kehitämme suomalaista terveydenhuoltoa ja suomalaisten hyvinvointia tarmolla ja sydämellä. Tamro Oyj kuuluu PHOENIX-konserniin, joka on Euroopan johtava terveystoimialan palveluiden tuottaja.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.