Seuraa Tamro Oyj

Tamro etsii ja palkitsee suomalaisia terveystekoja ja -innovaatioita

Lehdistötiedote   •   Loka 10, 2017 10:00 EEST

Lääkejakelija ja terveysalan yhdistäjä Tamro etsii tekoja, saavutuksia ja innovaatioita, jotka ovat edistäneet vaikuttavasti suomalaisten terveyttä ja hyvinvointia. Kolmatta kertaa järjestettävä kaikille toimijoille avoin Health Awards -kilpailu palkitsee tammikuussa sekä Vuoden Terveysteon että Vuoden Terveysinnovaation 5 000 euron rahapalkinnoilla.

Palkitseminen on osa Tamron järjestämää, terveysalan tulevaisuuteen suuntaavaa Health Awards & Foresight Forum -tapahtumakokonaisuutta.

Kilpailun haku on auki 12.11.2017 saakka, ja kilpailuhakemuksen voi jättää verkossa www.healthawards.fi.

”Terveysala on kansainvälisestikin tunnustettu suomalaisen osaamisen erityisalue ja yksi tulevaisuuden kilpailutekijöistämme. Kilpailun avulla korostamme innovaatioiden merkitystä alan kehittymiseksi. Haluamme palkita ja kannustaa rohkeita toimijoita, jotka ovat jo saavuttaneet vaikuttavia tuloksia, tai voivat olla tulevia terveysviennin menestystarinoita”, kannustaa Tamron toimitusjohtaja ja tuomariston puheenjohtaja Kai Kaasalainen.

Tamron kumppaneina kilpailuehdokkaita tuomaristossa arvioi laaja joukko näkemyksellisiä terveysalan ammattilaisia: Health Capital Helsinki, HealthSPA, Lääketeollisuus ry, Sitra, Suomen Apteekkariliitto ja Suomen Lääkäriliitto.

Voittajat julkistetaan 25.1.2018 Tamron vuosittaisessa tulevaisuuteen luotaavassa Health Awards & Foresight Forum -huippuseminaarissa, joka kokoaa yhteen satoja terveysalan toimijoita, vaikuttajia ja päättäjiä.

Viime kerralla Vuoden Terveysteko -voittajaksi valittiin Rukan koulun 9A-luokan ”Liikkuen luokkaretkelle” –projekti, jossa oppilaita kannustettiin harrastamaan liikuntaa vapaa-ajallaan ja samalla kartuttamaan luokkaretkikassaa liikkumalla. Vuoden Terveysinnovaatio -voittajaksi valittiin Evondos Oy:n lääkeannostelurobotti ja eHealth-alusta. Evondos lääkeannostelurobotti yhdistettynä internetpohjaiseen etähoitojärjestelmään automatisoi lääkeannostelun kotihoidossa.

Lisätietoja

Hanne Bergholm, markkinoinnin ja viestinnän päällikkö, hanne.bergholm@tamro.com, puh. 040 837 0136

Kai Kaasalainen, toimitusjohtaja, kai.kaasalainen@tamro.com, puh. 040 589 8246

Tamro Oyj

Tamro on Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja. Huolehdimme lääkkeet ja terveystuotteet laadukkaasti ja turvallisesti kuluttajien saataville kaikkialle Suomessa.

Tamro on yhdistäjä, joka nivoo terveystoimialan eri toimijat yhteen ja luo pohjan terveystoimialan yhteiselle kehitykselle. Kehitämme suomalaista terveydenhuoltoa ja suomalaisten hyvinvointia tarmolla ja sydämellä. Tamro Oyj kuuluu PHOENIX-konserniin, joka on Euroopan johtava terveystoimialan palveluiden tuottaja.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.