Seuraa Tamro Oyj

Tamro ja Amgen jatkavat monivuotista yhteistyötään

Lehdistötiedote   •   Helmi 08, 2016 14:35 EET

Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja Tamro ja bioteknologisten lääkkeiden valmistaja Amgen ovat sopineet jatkavansa jo pitkään jatkunutta kumppanuuttaan Suomessa myös tulevina vuosina.

Amgen tutkii, kehittää, valmistaa ja markkinoi bioteknologisia ja innovatiivisia lääkkeitä syövän, sydän- ja verisuonisairauksien, munuaissairauksien, osteoporoosin ja muiden vakavien sairauksien hoitoon. Tamron ja Amgenin välinen yhteistyö pitää sisällään Amgenin tuotteiden varastoinnin sekä jakelun apteekkeihin ja sairaala-apteekkeihin Suomessa.

- Amgenin kannalta on tärkeää, että pystymme takaamaan valmisteidemme saatavuuden suomalaisille potilaille. Viime vuonna toimme markkinoille ennätykselliset kolme innovatiivista lääkehoitoa, joiden avulla pystytään auttamaan mm. vaikeaa hyperkolesterolemiaa tai myeloomaa sairastavia potilaita. Tänä vuonna vuorossa on ensimmäinen myyntiluvallinen onkolyyttinen virushoito, jonka vaativat säilytys- ja kuljetusolosuhteet ovat edellyttäneet uudenlaista maahantuojan ja tukkuliikkeen välistä yhteistyömuotoa, jonka luomisessa Tamrolla on ollut tärkeä rooli. Yksi tärkeimmistä yhteistyökumppaneistamme potilaiden hoidon varmistamiseksi on Tamro, ja tämän vuoksi sopimuksen jatkaminen on hieno asia, sanoo Amgenin maajohtaja Marika Murto.

- Olemme iloisia, että pitkäaikainen ja erittäin toimiva yhteistyömme jatkuu Suomessa. Haluamme omalla työllämme varmistaa toimitusketjun sujuvuuden ja olla tulevaisuudessakin tukemassa Amgenin tärkeää työtä vakavasti sairastuneiden potilaiden hyväksi, sanoo toimitusjohtaja Kai Kaasalainen Tamrosta.

Tamro kehittää jatkuvasti palveluita ja innovatiivisia yhteistyömuotoja lääkealan toimitusketjun sujuvuuden ja liiketoiminnan kannattavuuden kehittämiseksi yhdessä asiakkaidensa kanssa.

Lisätietoja:

Amgen AB, sivuliike Suomessa
Marika Murto, maajohtaja
marika.murto@amgen.com, p. 040 756 4626

Tamro Oyj
Jari Laaksonen, asiakasryhmäjohtaja, lääke- ja terveystuoteyritykset
jari.laaksonen@tamro.com, p. 040 722 5888

Tamro Oyj

Tamro on johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja Suomessa. Suomalaisessa hyvinvoinnin ketjussa Tamrolla on tärkeä rooli: huolehdimme, että apteekit, sairaalat ja muut terveydenhuollon palvelupisteet saavat tarvitsemansa lääkkeet ja muut tuotteet nopeasti ja luotettavasti. Tamro toimii Vantaan Tamrotalossa ja Tampereella. Tamro kuuluu PHOENIX-konserniin, joka on Euroopan johtava lääkejakelija.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.