Seuraa Tamro Oyj

Tamro ja Bayer jatkavat monivuotista yhteistyötään

Lehdistötiedote   •   Huhti 06, 2017 15:52 EEST

Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja Tamro ja yksi maailman johtavista lääkeyrityksistä Bayer ovat sopineet jatkavansa jo pitkään jatkunutta kumppanuuttaan Suomessa myös tulevina vuosina.

Tamron ja Bayerin välinen yhteistyö pitää sisällään sekä Bayer Pharma reseptilääkkeiden että Bayer Consumer Health –kuluttajatuotteiden varastoinnin sekä jakelun apteekkeihin ja sairaala-apteekkeihin Suomessa.

Bayer on tutkimukseen panostava Life Science -yritys, jonka tuotteilla pyritään parantamaan elämänlaatua ja vastaamaan globaaleihin haasteisiin. Bayerin tutkimuksella on pitkät perinteet myös Suomessa, ja yritys investoikin vuosittain yli 50 miljoonaa euroa täällä tehtävään tutkimukseen ja tuotekehitykseen. Hormonikierukoiden valmistukseen keskittyvästä Turun tuotantolaitoksesta viedään ehkäisyvalmisteita noin 130 maahan. Suomesta johdetaan lisäksi kymmeniä Bayerin kansainvälisiä kliinisiä tutkimuksia. Kuluttajatuotteissa Bayerin tuotevalikoimaan kuuluu useita vahvoja brändejä eri tuotekategorioissa. Yrityksen tunnetuimpia itsehoitovalmisteita ovat mm. Berocca®, Bepanthen® ja Aspirin®.

- Bayer pyrkii palvelemaan asiakkaitaan parhaalla mahdollisella tavalla ja meille on ensisijaisen tärkeää, että tuotteidemme jakeluketju toimii luotettavasti. Tamron tarjoamat lisäarvopalvelut, mm. tietopalvelut antavat meille toiminnanohjaamiseen tärkeää tietoa nopeasti ja käyttäjäystävällisesti, joten voimme toiminnoissamme keskittyä omille vahvuusalueillemme. Kumppanuus Tamron kanssa täyttää nämä tavoitteet ja mahdollistaa innovaatioidemme sujuvan pääsyn potilaiden käyttöön, kertoo Olaf Gerber, joka on Bayerin reseptivalmisteiden maajohtaja Suomessa ja Baltiassa.

- Olemme iloisia, että pitkäaikainen ja hyvä yhteistyömme Bayerin kanssa jatkuu. Laadukas toimitusketju ja lääkkeiden paras mahdollinen saatavuus ovat Tamrolle kunnia-asioita. Lisäksi meille on tärkeää rakentaa tiiviissä yhteistyössä uusia toimintamalleja, jotka varmistavat yhteisen menestymisen lääkealan toimintaympäristön nopeassa muutoksessa. Lääkealan toimijoita yhdistävässä roolissamme voimme tarjota tukeamme monipuolisesti, sanoo toimitusjohtaja Kai Kaasalainen Tamrosta.


Lisätietoja:

Tamro Oyj

Jari Laaksonen, myyntijohtaja

jari.laaksonen@tamro.com, p. 040 722 5888

Bayer Oy

Aino Försti-Smith, viestintäpäällikkö

aino.forsti-smith@bayer.com, gsm 040 687 9995 

Tamro Oyj

Tamro on johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja Suomessa. Suomalaisessa hyvinvoinnin ketjussa Tamrolla on tärkeä rooli: huolehdimme, että apteekit, sairaalat ja muut terveydenhuollon palvelupisteet saavat tarvitsemansa lääkkeet ja muut tuotteet nopeasti ja luotettavasti. Tamro toimii Vantaan Tamrotalossa ja Tampereella. Tamro kuuluu PHOENIX-konserniin, joka on Euroopan johtava lääkejakelija.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.