Seuraa Tamro Oyj

​Tamro ja Bringwell Finland Oy aloittavat yhteistyön

Lehdistötiedote   •   Elo 24, 2016 16:07 EEST

Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja Tamro ja hyvinvointia edistävien tuotteiden toimittaja Bringwell ovat sopineet elokuussa 2016 alkavasta yhteistyöstä. Sopimus kattaa tuotteiden varastoinnin ja jakelun Suomessa.

Bringwell Finland Oy on korkealaatuisten, luonnollisten ja hyvinvointia edistävien tuotteiden maahantuonti- ja markkinointiyritys. Bringwell on aikaisemmin hoitanut toimitukset suoraan omasta varastosta Ruotsista. Tamron kanssa alkava yhteistyö pitää sisällään tuotteiden varastoinnin ja jakelun apteekeille, luontaistuotekaupoille ja vähittäiskaupan toimijoille Suomessa.Yhteistyön myötä Tamron asiakkaat voivat hyödyntää tuttuja tilaus- ja toimituskanavia myös Bringwellin tuotteiden osalta.

- Olemme erittäin iloisia saadessamme aloittaa yhteistyön Tamron kanssa. Tämä nopeuttaa palveluamme huomattavasti sekä nykyisten, että uusien asiakkaidemme parissa ja näin ollen saamme olla edistämässä hyvinvointia laajemmin, kertoo maajohtaja Kirsi Kettunen Bringwell Oy:stä.

- Voimme auttaa Bringwelliä heidän tavoitteessaan kasvaa Suomessa aikaisempaa merkittävämmäksi toimijaksi monipuolisen palveluvalikoimamme sekä tehokkaan jakelumme kautta. Heidän kanssaan alkavan yhteistyön kautta pystymme tarjoamaan yhä laajemman tuotevalikoiman hyvinvointituotteita apteekeille, luontaistuotekaupoille ja vähittäiskaupan toimijoille Suomessa, sanoo toimitusjohtaja Kai Kaasalainen Tamrosta.

Bringwell Finland Oy kuuluu pohjoismaiseen Bringwell-konserniin, joka toimii Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Bringwell-konsernin päämääränä on olla johtava itsehoitotuotteiden kehittäjä ja valmistaja Pohjoismaissa.

Tamro kehittää jatkuvasti palveluita ja innovatiivisia yhteistyömuotoja yhdessä asiakkaidensa kanssa. Tavoitteena on lääkealan toimitusketjun sujuvuuden ja liiketoiminnan kannattavuuden jatkuva kehittäminen.

Lisätietoja:

Tamro Oyj

Kai Kaasalainen, toimitusjohtaja

kai.kaasalainen@tamro.com

040 589 8246

Bringwell Finland Oy

Kirsi Kettunen, maajohtaja

kirsi.kettunen@bringwell.com

0400 428787

Tamro Oyj

Tamro on johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja Suomessa. Suomalaisessa hyvinvoinnin ketjussa Tamrolla on tärkeä rooli: huolehdimme, että apteekit, sairaalat ja muut terveydenhuollon palvelupisteet saavat tarvitsemansa lääkkeet ja muut tuotteet nopeasti ja luotettavasti. Tamro toimii Vantaan Tamrotalossa ja Tampereella. Tamro kuuluu PHOENIX-konserniin, joka on Euroopan johtava lääkejakelija.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.