Seuraa Tamro Oyj

Tamro ja Harmonia Life Oy aloittavat yhteistyön 1.7.2017

Lehdistötiedote   •   Touko 29, 2017 10:49 EEST

Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja Tamro ja ravintolisiä sekä muita terveystuotteita myyvä Harmonia Life ovat sopineet heinäkuussa 2017 alkavasta yhteistyöstä. Sopimus kattaa tuotteiden varastoinnin ja jakelun Suomessa.

Harmonia Life Oy on perustettu 1990-luvun alussa. Se on täysin kotimaisessa omistuksessa oleva yritys, joka myy ja markkinoi ravintolisiä ja muita terveystuotteita apteekkeihin, luontaistuotekauppoihin, päivittäistavarakauppoihin, tavarataloihin sekä verkkokauppoihin. Yrityksen merkittävimmät brändit ovat Diasporal, Fructolax, Perskindol ja Voimaruoka.

- Olemme erittäin iloisia saadessamme aloittaa yhteistyön Tamron kanssa. Haluamme turvata jälleenmyyjäasiakkaillemme entistä paremman saatavuuden strategisesti samaan suuntaan katsovan logistiikkapartnerin kanssa. Uskomme, että Tamro-yhteistyön myötä yhtiömme voi keskittyä entistä paremmin jälleenmyyjiemme myynnin kasvattamiseen, kun resursseja vapautuu tehokkaan ja kuluttajakysyntää luovan markkinointiviestinnän suunnitteluun ja toteutukseen, kertoo toimitusjohtaja Sami Larste Harmoniasta.

- Voimme auttaa Harmoniaa ja heidän laadukasta tuotevalikoimaansa kasvamaan Suomessa vieläkin merkittävämmäksi toimijaksi tehokkaan ja luotettavan jakelumme kautta. Teemme tiivistä ja kumppanuuteen perustuvaa yhteistyötä kaikkien asiakasryhmiemme kanssa. Haluamme olla se toimialaa yhdistävä kumppani, jonka eri osapuolet kokevat luovan kaikille kilpailuetua ja vahvistavan heidän asemiaan, sanoo toimitusjohtaja Kai Kaasalainen Tamrosta.

Lisätietoja:

Tamro Oyj, Jari Laaksonen, myyntijohtaja

jari.laaksonen@tamro.com, p. 040 722 5888

Harmonia Life Oy, Sami Larste, toimitusjohtaja

sami.larste@harmonia.fi, p. 050 511 4057

Tamro Oyj

Tamro on Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja. Huolehdimme lääkkeet ja terveystuotteet laadukkaasti ja turvallisesti kuluttajien saataville kaikkialle Suomessa.

Tamro on yhdistäjä, joka nivoo terveystoimialan eri toimijat yhteen ja luo pohjan terveystoimialan yhteiselle kehitykselle. Kehitämme suomalaista terveydenhuoltoa ja suomalaisten hyvinvointia tarmolla ja sydämellä. Tamro Oyj kuuluu PHOENIX-konserniin, joka on Euroopan johtava terveystoimialan palveluiden tuottaja.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.