Seuraa Tamro Oyj

Tamro ja Orion jatkavat Suomen lääkehuollon turvaamista

Lehdistötiedote   •   Syys 27, 2017 16:30 EEST

Tamro ja Orion jatkavat Suomen lääkehuollon turvaamista. Tamron tilapäisessä jakelussa olevien kriittisten ja potilaiden kannalta tärkeiden Orionin lääkkeiden valikoima laajenee nyt 34 uudella valmisteella, ja kattaa tämän jälkeen 100 tuotetta.

Järjestelyllä pyritään parantamaan lääkkeiden saatavuutta ja lääketurvallisuutta apteekkeja ja sairaaloita koskettavassa haastavassa tilanteessa.

”Toivomme, että kaikkien lääkkeiden jakelu palautuu ennalleen mahdollisimman pian, jotta suomalainen lääkejakelu saadaan palautettua tavanomaiselle erinomaiselle tasolle”, Tamron toimitusjohtaja Kai Kaasalainen sanoo.

Tamro tiedotti aiemmin syyskuussa käynnistävänsä kapasiteettinsa rajoissa väliaikaisesti Orionin tuotteiden jakelun apteekeille ja sairaaloihin. Jakelu käynnistetiin Orionin aloitteesta. Tamro on yhteydessä myös lääkealan muiden toimijoiden kanssa, ja valmis auttamaan kapasiteettinsa puitteissa myös muita lääkevalmistajia elintärkeiden tuotteiden jakelussa.

Lisätietoja

Kai Kaasalainen, toimitusjohtaja, kai.kaasalainen@tamro.com puh. 040 589 8246
Janne Maksimainen, johtaja, janne.maksimainen@orionpharma.com puh. 050 966 3542 

Tamro Oyj

Tamro on Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja. Huolehdimme lääkkeet ja terveystuotteet laadukkaasti ja turvallisesti kuluttajien saataville kaikkialle Suomessa.

Tamro on yhdistäjä, joka nivoo terveystoimialan eri toimijat yhteen ja luo pohjan terveystoimialan yhteiselle kehitykselle. Kehitämme suomalaista terveydenhuoltoa ja suomalaisten hyvinvointia tarmolla ja sydämellä. Tamro Oyj kuuluu PHOENIX-konserniin, joka on Euroopan johtava terveystoimialan palveluiden tuottaja.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.