Seuraa Tamro Oyj

Tamro ja Pfizer jatkavat yhteistyötä

Lehdistötiedote   •   Joulu 18, 2017 09:00 EET

Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija ja palveluntarjoaja Tamro sekä Suomen lääkemarkkinoiden toiseksi suurin yritys Pfizer jatkavat kumppanuuttaan lääkejakelussa. Monivuotinen sopimuskausi kattaa Pfizerin tuotteiden varastoinnin ja jakelun Suomessa, sekä monia lisäarvopalveluita.

- Tiivis yhteistyö Tamron kanssa on meille tärkeää. Kyse on vuosien johdonmukaisesta ja tuloksellisesta yhteistyöstä, jossa korostuvat meille molemmille keskeiset arvot: laatu, potilaskeskeisyys ja turvallisuus, kertoo Pfizerin toimitusjohtaja Päivi Kerkola


- Teemme Pfizerin kanssa pitkäjänteistä yhteistyötä laadukkaan lääkejakelun ja lisäarvopalveluiden muodossa. Tuemme asiakastamme suomalaisen lääke- ja terveysalan tutkimus- ja innovaatiotoiminnan kasvattamisessa, sillä yhteinen tavoitteemme on väestön terveyden edistäminen ja lääkehoidon vaikuttavuuden parempi varmistaminen, toteaa Tamron toimitusjohtaja Kai Kaasalainen.


Pfizer on alkuperäislääkkeitä valmistava, tutkimukseen ja tuotekehitykseen panostava innovatiivinen lääkeyritys, jonka tavoitteena on mahdollistaa paras lääkehoito sitä tarvitseville.

Lisätiedot

Päivi Kerkola, toimitusjohtaja, paivi.kerkola@pfizer.com, puh. 09 430 040 (vaihde)

Kai Kaasalainen, toimitusjohtaja, kai.kaasalainen@tamro.com, puh. 040 589 8246

Pfizer

Hyvä terveys on elintärkeää - niin yksilölle kuin yhteiskunnalle. Pfizerin tehtävänä on terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen kaikkialla maailmassa. Yhtenä maailman suurimmista lääkeyrityksistä Pfizerilla on ollut merkittävä rooli lääketieteen kehittämisessä. Työtä on kuitenkin vielä tehtävänä. Pfizer on mukana luomassa uusia, edistyksellisiä lääkehoitoja ja toimintatapoja muiden terveydenhuollon toimijoiden kanssa. Tavoitteenamme on mahdollistaa paras lääkehoito sitä tarvitseville. Maailmassa on arvioitu olevan noin 30 000 eri sairautta. Niistä vain noin kolmasosaan on saatavilla tehokasta hoitoa. Kehitys on vasta alkanut.

Tamro Oyj

Tamro on Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja. Huolehdimme lääkkeet ja terveystuotteet laadukkaasti ja turvallisesti kuluttajien saataville kaikkialle Suomessa.

Tamro on yhdistäjä, joka nivoo terveystoimialan eri toimijat yhteen ja luo pohjan terveystoimialan yhteiselle kehitykselle. Kehitämme suomalaista terveydenhuoltoa ja suomalaisten hyvinvointia tarmolla ja sydämellä. Tamro Oyj kuuluu PHOENIX-konserniin, joka on Euroopan johtava terveystoimialan palveluiden tuottaja.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.