Seuraa Tamro Oyj

Tamro ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitos jatkavat yhteistyötään kausi-influessarokotteiden jakelussa

Lehdistötiedote   •   Helmi 23, 2017 09:30 EET

Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja Tamro ja väestön terveyttä ja hyvinvointia tutkiva Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) ovat sopineet jatkavansa kumppanuuttaan myös tulevina vuosina.

Tamron ja THL:n välinen yhteistyö pitää sisällään kansallisen kausi-influessarokotteen varastoinnin ja jakelun. THL hankkii kansallisen rokotusohjelman influenssarokotuksia varten vuosittain yli 1,4 miljoonaa rokoteannosta. Tamro varastoi ja jakelee THL:n kausi-influessarokotteet Suomessa. Kausi-influessarokotteiden jakelu asiakkaille painottuu syksyyn ja talveen, mukaellen influessakauden ajoittumista Suomessa.

THL on sosiaali- ja terveysministeriön alaisuudessa toimiva itsenäinen asiantuntijalaitos, joka tutkii väestön terveyttä ja hyvinvointia, niihin liittyvän politiikan ja palvelujen vaikuttavuutta sekä ympäristöterveyttä ja yhteiskunnallisia ongelmia. THL:n työskentelyn painopisteitä ovat hyvinvointiyhteiskunnan kestävyys, eriarvoisuuden ja syrjäytymisen vähentäminen, muuttuva sairauksien kirjo, erilaisiin terveysuhkiin varautuminen sekä palvelujärjestelmän muutos

- THL hankki vuosi sitten avoimella kilpailutuksella influenssarokotteiden jakelun ja varastoinnin. Tamro on nyt toteuttanut sopimuksen ensimmäisen influenssakauden palvelun onnistuneesti. Kauden ensimmäisen seitsemän viikon aikana Tamro toimitti kaikkialle Suomeen häiriöttä yli miljoona annosta rokotetta, samalla kun se toimitti normaalisti rokotusohjelman muutkin rokotteet, kertoo THL:n lääketukkukaupan johtaja Pertti Sormunen.

- THL:n ja Tamron kumppanuus on rakentunut vuosien kuluessa erittäin toimivaksi. Olemme iloisia, että pitkäaikainen ja sujuva yhteistyömme jatkuu. Tässä yhteistyössä korostuu Suomen kansallisen terveyden ja hyvinvoinnin vaaliminen, ja olemme tässä yhteisellä asialla. Laadukas toimitusketju ja lääkkeiden paras mahdollinen saatavuus ovat Tamrolle kunnia-asioita, sanoo toimitusjohtaja Kai Kaasalainen Tamrosta.

Lisätietoja:

Tamro Oyj

Jari Laaksonen, myyntijohtaja
jari.laaksonen@tamro.com, p. 040 722 5888

Tamro Oyj

Tamro on johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja Suomessa. Suomalaisessa hyvinvoinnin ketjussa Tamrolla on tärkeä rooli: huolehdimme, että apteekit, sairaalat ja muut terveydenhuollon palvelupisteet saavat tarvitsemansa lääkkeet ja muut tuotteet nopeasti ja luotettavasti. Tamro toimii Vantaan Tamrotalossa ja Tampereella. Tamro kuuluu PHOENIX-konserniin, joka on Euroopan johtava lääkejakelija.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.