Seuraa Tamro Oyj

Tamro suunnittelee logistiikkakeskustensa toiminnan uudelleenorganisointia

Lehdistötiedote   •   Helmi 04, 2016 08:00 EET

Tamro käynnistää Oulun logistiikkakeskuksen henkilöstön keskuudessa yhteistoimintamenettelyn. Suunnitelman mukaan Oulun nykyisen jakeluvaraston toiminta siirrettäisiin Tampereelle ja Oulun logistiikkakeskuksen toiminta lakkaisi. Tavoitteena on järjestellä logistiikkakeskusten toimintoja vastaamaan liiketoiminnan tehokkuustarpeita ja samalla kehittää asiakaskokemusta.

Yhteistoimintamenettelyn taustalla on tarve toimia lääkejakelussa mahdollisimman tehokkaasti. Suunnitelma logistiikkakeskusten uudelleenorganisoinnista on liiketoiminnan tehostamistoimenpide, jossa nykyiset kolme logistiikkakeskusta keskitettäisiin kahteen eli Vantaalle ja Tampereelle. Oulun logistiikkakeskuksessa yhteistoimintamenettely voi johtaa enimmillään 21 vakituisen työntekijän irtisanomiseen.

Suunnitelma logistiikkakeskusten uudelleenorganisoinnista parantaisi saatavuutta ja suoraviivaistaisi toimitusketjun prosesseja, joka takaisi Tamron Oulun toimipisteen asiakkaille paremman palvelutason, laajemman tuotevalikoiman sekä toiminnan tehokkuuden.

Suunniteltu muutos ei toteutuessaan vaikuttaisi Tamron asiakkaiden tilaus- tai toimitusaikoihin millään maantieteellisellä alueella.

Suunnitelma Oulun logistiikkakeskuksen toimintojen siirtämisestä Tampereelle tarkoittaisi Tampereen logistiikkakeskuksessa lisätyövoiman tarvetta.

Alustavan arvion mukaan suunnitellut muutokset ja henkilöstövaikutukset toteutuisivat vuoden 2016 kevään aikana.

Tamro Oyj
Aki Koskinen, logistiikkajohtaja

Tamro Oyj

Tamro on johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja Suomessa. Suomalaisessa hyvinvoinnin ketjussa Tamrolla on tärkeä rooli: huolehdimme, että apteekit, sairaalat ja muut terveydenhuollon palvelupisteet saavat tarvitsemansa lääkkeet ja muut tuotteet nopeasti ja luotettavasti. Tamro toimii Vantaan Tamrotalossa ja Tampereella. Tamro kuuluu PHOENIX-konserniin, joka on Euroopan johtava lääkejakelija.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.