Seuraa Tamro Oyj

Tamro vauhdittaa asiakkaidensa liiketoimintaa palveluliiketoimintaan panostamalla

Lehdistötiedote   •   Maalis 23, 2016 11:50 EET

Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja Tamro panostaa palveluliiketoimintaan. Vastikään perustetun palveluliiketoimintayksikön tärkein tavoite on Tamron asiakkaiden liiketoiminnan edistäminen ja kehittäminen muun muassa digitaalisten palveluiden kautta.

- Koko terveysala on monen muun alan tavoin murroksessa ja olemme valmiita ottamaan uutta roolia arvoketjussa. Palveluliiketoimintayksikkömme toiminta kietoutuu vahvasti kahteen ajankohtaiseen megatrendiin: digitaalisiin palveluihin ja yksilölliseen terveydenhuoltoon. Haluamme rakentaa uudenlaista tulevaisuutta ja kehittää palveluita yhdessä asiakkaidemme kanssa, sanoo Tamron toimitusjohtaja Kai Kaasalainen.

Tamron palveluliiketoimintayksikkö palvelee Tamron kaikkia asiakasryhmiä

Apteekkien suuntaan palveluliiketoimintayksikkö toimii erityisesti sähköisen asioinnin edistäjänä. Tavoitteena on apteekkien arjen sujuvoittaminen ja myynnin edistäminen sekä myynnin tukeminen kuluttajien suuntaan.

- Apteekkien kilpailukyvyn varmistamiseksi on tärkeää, että heillä on liiketoiminnan ohjauksessa käytössään hyvät analytiikka- ja päätöksenteon tukivälineet. Yksi esimerkki apteekkiasiakkaille suunnatuista palveluista on kehittämämme MARTTI markkinatieto -palvelu. Se on apteekkitoimialan markkinaseurantaan räätälöity palvelu, joka mahdollistaa apteekille vertailun markkinatietoihin, kertoo palveluliiketoimintayksikön johtajaksi nimitetty Hanna Kanerva.

Myös lääke- ja terveystuoteasiakkaita palveluliiketoimintayksikkö palvelee mahdollisimman laajalla palveluportfoliolla: perinteisten jakelu- ja varastointipalveluiden lisäksi tarjolla on myynti- ja markkinointipalveluita, koulutuspalveluita, farmaseuttisia asiantuntijapalveluita, digitaalisia palveluita ja sekä uudenlaisia myyntiä edistäviä tietopalveluita.

Tamro on osa eurooppalaista PHOENIX-konsernia, joka on Euroopan johtava lääkejakelija ja toimii 26 maassa. Tuotteiden valmistajien käyttöön PHOENIX on koonnut laajan palvelutarjoamansa yhteisen All-In-One –nimen alle.

- Tamro voi eurooppalaisena toimijana tuoda asiakkaidensa ulottuville parhaita käytäntöjä ja palveluita eri maista. Ja toki myös tukea heitä muihin Euroopan maihin suuntautuvissa toimenpiteissä, Hanna Kanerva kuvailee.

Hanna Kanerva, Tamro Oyj
Palveluliiketoimintayksikön johtaja

Tamro Oyj

Tamro on johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja Suomessa. Suomalaisessa hyvinvoinnin ketjussa Tamrolla on tärkeä rooli: huolehdimme, että apteekit, sairaalat ja muut terveydenhuollon palvelupisteet saavat tarvitsemansa lääkkeet ja muut tuotteet nopeasti ja luotettavasti. Tamro toimii Vantaan Tamrotalossa ja Tampereella. Tamro kuuluu PHOENIX-konserniin, joka on Euroopan johtava lääkejakelija.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.