Seuraa Tamro Oyj

Tamro vauhdittaa liiketoiminnan kehitystyötä

Lehdistötiedote   •   Touko 02, 2018 09:10 EEST

Tamro keskittyy aiempaakin vahvemmin tavoitteeseensa olla paras terveystoimialaa yhdistävä palveluntarjoaja. Painopisteinä ovat ensiluokkainen lääkejakelu, palveluliiketoiminta sekä apteekkareiden kanssa yhteistyössä toteutettava Tulevaisuuden apteekki -kehityshanke.

Liiketoiminnan kehitysvauhtia ja resursseja varmistetaan myös organisaatiomuutoksin.

  • Tamroon on perustettu uusi Liiketoiminnan kehitysyksikkö. Johtoryhmän jäsen, Tamron laatujohtaja Kati Vuorikallas toimii jatkossa uuden yksikön johdossa laatu- ja kehitysjohtajana.
  • Tulevaisuuden apteekki -kehitystyöhön on perustettu hankkeeseen täysipäiväisesti keskittyvä tiimi, johon haetaan myös vahvistusta lisärekrytoinneilla vuoden 2018 aikana. Hankkeen tavoitteena on rakentaa suomalaisille apteekeille Euroopan mittakaavassa edistyksellisin toimintamalli, jossa hyödynnetään kansainvälisillä markkinoilla toimiviksi testattuja innovaatioita ja käytäntöjä.
  • KTM ja psykologian maisteri Tiina Rolig on aloittanut 2.5. Tamron henkilöstöjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä. Rolig vastaa osaamisen kehittämisestä liiketoiminta-alueiden ja strategian suunnassa. Rolig siirtyi Tamroon Canon Oy:n henkilöstöjohtajan tehtävästä.


- Terveystoimialan yhdistäjän roolissa olemme jo nyt keskeisellä näköalapaikalla. Kehitämme uusia palveluitamme sinne, missä suomalaiset terveystoimijat kokevat vielä ratkaisemattomia haasteita, ja missä suomalaista kuluttajaa tai potilasta voisi palvella nykyistä paremmin, toteaa toimitusjohtaja Kai Kaasalainen.


Lisätiedot

Kai Kaasalainen, toimitusjohtaja kai.kaasalainen@tamro.com puh. 040 589 8246

Tamro Oyj

Tamro on Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja. Huolehdimme lääkkeet ja terveystuotteet laadukkaasti ja turvallisesti kuluttajien saataville kaikkialle Suomessa.

Tamro on yhdistäjä, joka nivoo terveystoimialan eri toimijat yhteen ja luo pohjan terveystoimialan yhteiselle kehitykselle. Kehitämme suomalaista terveydenhuoltoa ja suomalaisten hyvinvointia tarmolla ja sydämellä. Tamro Oyj kuuluu PHOENIX-konserniin, joka on Euroopan johtava terveystoimialan palveluiden tuottaja.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.