Seuraa Tamro Oyj

Tamron ja Medaffconin yrityskauppa avaa uusia mahdollisuuksia terveystiedon hyödyntämiseen lääke- ja terveydenhuollon vaikuttavuuden arvioinnissa

Lehdistötiedote   •   Touko 02, 2017 13:05 EEST

Tamro ja Medaffcon ovat perjantaina 28.4.2017 allekirjoittaneet kauppasopimuksen, jonka myötä Tamro ostaa kokonaisuudessaan tutkimus- ja asiantuntijapalveluyritys Medaffconin. Yrityskauppa vahvistaa Tamron monipuolista palvelutarjoamaa sekä tukee Medaffconia sen kasvu- ja kansainvälistymistavoitteissa.

Medaffcon on 22 asiantuntijaa työllistävä lääketeollisuuden ja terveydenhuollon tutkimus- ja asiantuntijapalveluyritys, joka on perustettu vuonna 2009. Medaffcon on vahva erityisosaaja lääketieteellisissä ja terveystaloudellisissa palveluissa. Yritys on edelläkävijänä toteuttanut Suomen ensimmäisiä kaupallisia biopankkitutkimuksia sekä kehittänyt hoidon vaikuttavuuteen liittyviä arviointimenetelmiä. Medaffconin liikevaihto v. 2016 oli 2,5 M€ ja vuodelle 2017 odotetaan vahvaa kasvua.

- Tamro haluaa kasvattaa rooliaan terveys- ja hyvinvointialalla suomalaisten parhaaksi. Yrityskaupan myötä Tamro ja Medaffcon muodostavat yhdessä vahvan toimijan – yhteinen tavoitteemme on olla merkittävin terveystiedon palveluiden tuottaja ja tarjoaja. Tulevaisuudessa on yhä tärkeämpää voida hyödyntää ihmisten terveystietoja mahdollisimman kattavasti ja terveydenhoidon vaikuttavuutta on mitattava ja arvioitava laajasti. Medaffcon on tässä oman alansa huippu ja näin ollen loistava kumppani Tamrolle, sanoo toimitusjohtaja Kai Kaasalainen.

- Tamrolla on jo nyt vahva näkemys ja kokemus koko lääkehoidon ketjun kehittämisestä ja yhdistämisestä. Oma osaamisemme terveystiedon hyödyntämiseen liittyen tuo Tamron palvelutarjoamaan laajuutta. Tamron hartiat tukevat meitä myös kasvu- ja kansainvälistymistavoitteissamme. On hienoa viedä yhdessä suomalaista terveystiedon osaamista maailmalle, kertoo Medaffconin toimitusjohtaja Jarmo Hahl.

Lisätietoa:

Tamro Oyj: Kai Kaasalainen, toimitusjohtaja, kai.kaasalainen@tamro.com , puh. 040 589 8246

Medaffcon Oy: Jarmo Hahl, toimitusjohtaja, jarmo.hahl@medaffcon.fi, puh. 040 139 4001 

Tamro Oyj

Tamro on Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja. Huolehdimme lääkkeet ja terveystuotteet laadukkaasti ja turvallisesti kuluttajien saataville kaikkialle Suomessa.

Tamro on yhdistäjä, joka nivoo terveystoimialan eri toimijat yhteen ja luo pohjan terveystoimialan yhteiselle kehitykselle. Kehitämme suomalaista terveydenhuoltoa ja suomalaisten hyvinvointia tarmolla ja sydämellä. Tamro Oyj kuuluu PHOENIX-konserniin, joka on Euroopan johtava terveystoimialan palveluiden tuottaja.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.