Seuraa Tamro Oyj

Tamron ja Orionin yhteistyö kriittisten lääkkeiden jakelussa laajenee

Lehdistötiedote   •   Syys 11, 2017 16:55 EEST

Tamron tilapäisessä jakelussa olevien kriittisten Orionin tuotteiden valikoima laajenee 15 uudella valmisteella. 

Tamro tiedotti viime perjantaina käynnistävänsä kapasiteettinsa rajoissa väliaikaisesti 29 kriittisen Orionin tuotteen jakelun apteekeille ja sairaaloihin. Jakelu käynnistetiin Orionin aloitteesta.

Muiden lääkkeiden osalta Tamro tekee edelleen tiivistä yhteistyötä sairaaloiden, Apteekkariliiton ja lääkevalmistajien kanssa tilannekuvan ylläpitämiseksi kriittisimmistä lääkepuutteista, ja pyrkii kapasiteettinsa puitteissa auttaamaan myös muita lääkevalmistajia elintärkeiden tuotteiden jakelussa. Tamro on asiasta tiiviissä yhteydenpidossa myös Fimean kanssa.

Tilapäisellä järjestelyllä pyritään parantamaan lääkkeiden saatavuutta ja lääketurvallisuutta apteekkeja ja sairaaloista koskettavassa poikkeuksellisen haastavassa tilanteessa.

Tamro on tiedottanut asiasta apteekkeja ja sairaaloita, ja päivittää tietoja ajantasaisesti tilanteen edetessä.

Lisätietoja

Kai Kaasalainen, toimitusjohtaja, kai.kaasalainen@tamro.com puh. 040 589 8246
Janne Maksimainen, johtaja, janne.maksimainen@orionpharma.com puh. 050 966 3542 

Tamro Oyj

Tamro on Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja. Huolehdimme lääkkeet ja terveystuotteet laadukkaasti ja turvallisesti kuluttajien saataville kaikkialle Suomessa.

Tamro on yhdistäjä, joka nivoo terveystoimialan eri toimijat yhteen ja luo pohjan terveystoimialan yhteiselle kehitykselle. Kehitämme suomalaista terveydenhuoltoa ja suomalaisten hyvinvointia tarmolla ja sydämellä. Tamro Oyj kuuluu PHOENIX-konserniin, joka on Euroopan johtava terveystoimialan palveluiden tuottaja.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.