Seuraa Tamro Oyj

Tamron jakeluun 22 uutta kriittistä Orionin lääkettä

Lehdistötiedote   •   Syys 21, 2017 16:57 EEST

Tamron tilapäisessä jakelussa olevien kriittisten Orionin tuotteiden valikoima laajenee 22 uudella valmisteella, ja kattaa tämän jälkeen yhteensä 66 tuotetta. 

Tamro tiedotti aiemmin syyskuussa käynnistävänsä kapasiteettinsa rajoissa väliaikaisesti Orionin 44 tuotteen jakelun apteekeille ja sairaaloihin. Jakelu käynnistetiin Orionin aloitteesta. Tilapäisellä järjestelyllä pyritään parantamaan lääkkeiden saatavuutta ja lääketurvallisuutta apteekkeja ja sairaaloita koskettavassa poikkeuksellisen haastavassa tilanteessa.

Muiden lääkkeiden osalta Tamro tekee yhteistyötä lääkealan toimijoiden kanssa tilannekuvan ylläpitämiseksi kriittisimmistä lääkepuutteista, ja pyrkii kapasiteettinsa puitteissa auttaamaan myös muita lääkevalmistajia elintärkeiden tuotteiden jakelussa.

Tamro on tiedottanut asiasta apteekkeja ja sairaaloita, ja päivittää tietoja ajantasaisesti tilanteen edetessä.

Lisätietoja

Kai Kaasalainen, toimitusjohtaja, kai.kaasalainen@tamro.com puh. 040 589 8246
Janne Maksimainen, johtaja, janne.maksimainen@orionpharma.com puh. 050 966 3542 

Tamro Oyj

Tamro on Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja. Huolehdimme lääkkeet ja terveystuotteet laadukkaasti ja turvallisesti kuluttajien saataville kaikkialle Suomessa.

Tamro on yhdistäjä, joka nivoo terveystoimialan eri toimijat yhteen ja luo pohjan terveystoimialan yhteiselle kehitykselle. Kehitämme suomalaista terveydenhuoltoa ja suomalaisten hyvinvointia tarmolla ja sydämellä. Tamro Oyj kuuluu PHOENIX-konserniin, joka on Euroopan johtava terveystoimialan palveluiden tuottaja.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.