Seuraa Tamro Oyj

Tamron uudistuva johtoryhmä: Petri Kansi ja Jari Laaksonen johtoryhmän uusia jäseniä

Lehdistötiedote   •   Maalis 04, 2016 07:40 EET

Kati Vuorikallas, Petri Kansi, Jenni Kosonen, Kai Kaasalainen, Jouko Mäntylä, Aki Koskinen ja Jari Laaksonen

Petri Kansi (KTM) on nimitetty Tamron uudeksi talousjohtajaksi. Hän aloitti tehtävässään 1.3.2016. Jari Laaksonen (KTM) on nimitetty lokakuussa 2015 Tamron johtoryhmän jäseneksi sekä Tamron myynnin ja markkinoinnin kehittämisestä vastaavaksi johtajaksi.

Petri Kansi siirtyy Tamroon Hartela-yhtiöistä, jossa hän on työskennellyt talousjohtajana vuodesta 2012. Tätä ennen Kansi työskenteli talousjohtajan tehtävissä mm. Suomen Lähikauppa Oy:n ja Metsä Tissue Oyj:n palveluksessa. Lisäksi hänellä on reilun 10 vuoden kokemus talousjohdon tehtävistä lääketeollisuudesta työskenneltyään vuosina 1993-2004 Novartiksen palveluksessa Suomessa, Sveitsissä ja Saksassa.

Tamron johtoryhmä täydentyi jo aiemmin, kun Jari Laaksonen nimitettiin johtoryhmän jäseneksi lokakuussa 2015. Jari Laaksosen tehtävänä on Tamron myynnin ja markkinoinnin suunnitelmallinen kehittäminen sekä asiakaskeskeisyyden varmistaminen kaikessa Tamron toiminnassa. Laaksonen on tullut Tamroon vuonna 2008 ja vastannut menestyksellisesti lääke- ja terveystuoteyritysten asiakasryhmän johtamisesta. Ennen Tamroa Laaksonen työskenteli Comptel Oyj:ssä 2000-2008 erilaisissa kansainvälisen myynnin ja markkinoinnin tehtävissä toimien muun muassa kumppanuusverkostosta sekä myynnin tuesta vastaavana johtajana.

- On todella hienoa saada sekä Petri että Jari vahvistamaan johtoryhmäämme. Uskon, että molemmat tuovat osaamisellaan ja monipuolisella kokemuksellaan erittäin vahvan panoksen Tamron kehittämiseen, sanoo toimitusjohtaja Kai Kaasalainen.

Tamron johtoryhmään kuuluvat myös toimitusjohtaja Kai Kaasalainen, henkilöstöjohtaja Jenni Kosonen, logistiikkajohtaja Aki Koskinen, vastuunalainen johtaja Kati Vuorikallas sekä tietohallintojohtaja Jouko Mäntylä.

Tamro Oyj

Tamro on johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja Suomessa. Suomalaisessa hyvinvoinnin ketjussa Tamrolla on tärkeä rooli: huolehdimme, että apteekit, sairaalat ja muut terveydenhuollon palvelupisteet saavat tarvitsemansa lääkkeet ja muut tuotteet nopeasti ja luotettavasti. Tamro toimii Vantaan Tamrotalossa ja Tampereella. Tamro kuuluu PHOENIX-konserniin, joka on Euroopan johtava lääkejakelija.

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.